Detajet

Kamariere & Ndihmëse kuzhiniere

3 Pozita
Industria:
Kafe / Restaurant / Bistro
Lloji i Punës:
Orar i Plotë
Paga:
E paspecifikuar
Lokacioni:
Prishtinë
Edukimi:
I/e diplomuar
Karriera:
Fillestar (<2 Vjet)
Gjuhët:
Shqip
Patenta e shoferit:

Deadline:
02 August 2024

Përshkrimi

KONKURS PUNE

Tasty Pizza  Prishtine  fton të interesuarit të aplikojnë në këtë konkurs.
 
Kamariere x 2
 • Detyrat perfshijne sherbimin e klienteve me profesionalizem dhe kujdes ne cdo detaj

Ndihmese  kuzhiniere x 1
 • Ndihmojne ne pergaditjen e ushqimit dhe mirembajtjen e kuzhines per te siguruar cilesi te larte te ushqimit

Detyrat dhe pergjegjesite :
 • Mirëpritja e musafirëve.
 • Ofrimi i shërbimeve në mënyre efikase dhe të sigurtë të të gjithë porosive.
 • Trajtimi i ankesave dhe kërkesave të klientëve.
 • Ruajtja e standardeve të pastërtisë dhe paraqitja e mirë e zonës së Piceris
 
Ne ofrojm keto kushte :
 • 8 orë pune në ditë
 • 5 dite  pune ne jave
 • Pagë të dinjitetshme
 • Ushqime dhe pije 
 • Perparsi kane studentet qe jetojn ne Prishtinë !

Të interesuarit për punë duhet të dërgojnë biografinë CV-në dhe mund të zgjedhin të aplikojnë nëpërmjet njëres nga këto mënyra:
Në e-mail adress: [email protected]
Ose ne numrin +383 49350998
Lokacioni: Prishtine, Rruga Qamil Hoxha 

Galleria