Detajet

Kamarier/e, Ndihmës/e Shanku

2 Pozita
Industria:
Kafe / Restaurant / Bistro, Administrativ / Logjistik
Lloji i Punës:
Orar i Plotë
Paga:
E paspecifikuar
Lokacioni:
Fushë Kosovë
Edukimi:
I/e kualifikuar
Karriera:
Mesëm (2-5 Vjet)
Gjuhët:
Shqip
Patenta e shoferit:

Deadline:
12 April 2024

Përshkrimi

KONKURS

Salt Bistro shpallë konkurs për këtë pozita pune:
- Kamarier/e
- Ndihmës/e Shanku

Lokacioni: Fushë Kosovë
Kërkesat:
- Njohuri elementare në lëminë perkatese;
- I/e  përgjegjshëm/e, komunikues/e dhe bashkëpunues/e;
Të interesuarit/at të dergojne CV-në në këtë email adrese:  [email protected] apo te kontaktojne ne numrin e telefonit 044 985 582

Galleria