Detajet

Karroseripunues

1 Pozita
Industria:
Auto / Paisje
Lloji i Punës:
Orar i Plotë
Paga:
E paspecifikuar
Lokacioni:
Prishtinë
Edukimi:
I/e kualifikuar
Karriera:
Fillestar (<2 Vjet)
Gjuhët:
Shqip
Patenta e shoferit:

Deadline:
31 October 2021

Përshkrimi

Porsche Kosova është anëtare e grupit të njohur botëror Porsche Holding nga Austria. Lidere në Republikën e Kosovës në importin, shitjen dhe servisimin e automjeteve. Porsche Kosova kërkon kandidatë entuziast dhe të kualifikuar për pozitat në vijim:

Karroseripunues

Detyrat e punës:
- Riparimi i pjesëve të dëmtuara,
- Montimi dhe çmontimi i pjesëve të automjeteve,
- Parapregaditja për ngjyrosje dhe formimi i sipërfaqeve të automjeteve,
- Kontrolli i cilësisë në karoseri,
- Dokumentimi i dëmeve.

Kualifikimi i nevojshëm:
- Shkollë profesionale,
- Përvojë pune profesionale,
- Aftësi të shkëlqyera për të punuar në ekip,
- Vetë-iniciativë dhe ndjenjën e përgjegjësisë.

Porsche Kosova ju ofron:
Siguri të një koncerni botëror, atmosferë të këndshme pune, mundësi zhvillimi dhe përparimi në karrierë, mundësi trajnimi dhe edukimi të vazhdueshëm.                                                            
Të gjithë të interesuarit, luten të dërgojnë Autobiografinë (CV) e tyre me dokumente përcjellëse në [email protected], më së largu deri më 31.10.2021.
Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen.

Galleria

Rreth Kompanisë

Punë të Ngjajshme