Detajet

Këshilltar/e për klient

1 Pozita
Industria:
Shërbimi ndaj klientit / Call Center
Lloji i Punës:
Orar i Plotë
Paga:
E paspecifikuar
Lokacioni:
Prishtinë
Edukimi:
Karriera:
Fillestar (<2 Vjet)
Gjuhët:
Shqip, Angleze
Patenta e shoferit:

Deadline:
30 June 2024

Përshkrimi

Konkurs 
MySky 24 L.L.C  shpall konkurs për vende të lira të punës : Këshilltar (e) për klient:

Detyrat dhe përgjegjësitë
-
Kujdesi ndaj klientëve
- Përpunimi i rezervimeve 
- Koordinimi, përpunimi dhe përcjellja e thirrjeve hyrëse, Email,Facebook dhe Instagram.
- Këshilla dhe mbështetje për klientët tanë përmes telefonit dhe Email

Kushtet që duhet plotësuar për pozitën e shpallur:
-
Dëshira për të punuar me klientë
- Të jete komunikative
- Të keni aftësi të mira kompjuterike
- Të keni afinitet të punoni në ekip.
- Gatishmeri për të punuar në ndërrime,gjate fundjavave dhe festave zyrtare.

Ne ofrojmë:  Vend te sigurtë të punës, Ambient modern dhe Pagë stabile.
Verejtje : Te dhënat personale(CV) të dërgohen përmes postës elektronike ne adresën: [email protected]  
Vetëm kandidatët që hyjnë në listen e ngushtë do të kontaktohen për intervistë.

Galleria