Detajet

Kuzhinier

1 Pozita
Industria:
Kafe / Restaurant / Bistro
Lloji i Punës:
Orar i Plotë
Paga:
E paspecifikuar
Lokacioni:
Prishtinë
Edukimi:
I/e pakualifikuar
Karriera:
Fillestar (<2 Vjet)
Gjuhët:
Shqip
Patenta e shoferit:

Deadline:
21 October 2021

Përshkrimi

Leka Steak House SH.P.K.

Adress: Rruga Imzot Nik Prela, nr.108-Prishtinë
numri i telefonit: +38349926929

KONKURS
Restoranti LEKA Steak House shpall konkurs për një(1) kuzhinier i cili ka dëshirë t’i bashkëngjitet stafit dhe vizionit tonë.

Kualifikimet/ kriteret e aplikimit
- Të ketë eksperiencë të mëparshme në punë.
- Të jetë korrekt dhe profesional.
- Të jetë fleksibël dhe bashkëpunues.

Përshkrimi i vendit të punës
- Pastron zonat e përgatitjes së ushqimit siç përcaktohet nga ligji dhe politika e ndërmarrjes.
- Bënë listën ushqimore dhe sigurohet që pazaret të bëhen në kohën e duhur.
- Respekton në mënyrë të përpiktë orarin e vendosur në kontratë.
- Përgatitë ushqimin sipas porosisë dhe specifikave të klientit.
- Menaxhon dhe koordinon punonjësit e tjerë në kuzhinë.
- Në rastet e nevojshme ndihmon pjesën e stafit në kuzhinë.

Afati i Aplikimit: 15 ditë
Nëpërmjet emailit dërgoni CV në  [email protected]  në gjuhën shqipe, si dhe përmes Viber/WhatsApp në numrin e telefonit +38349926929.

Galleria