Detajet

Kuzhinier/e

1 Pozita
Salt
Industria:
Food Industry, Kafe / Restaurant / Bistro
Lloji i Punës:
Orar i Plotë
Paga:
E paspecifikuar
Lokacioni:
Prishtinë
Edukimi:
I/e kualifikuar
Karriera:
Mesëm (2-5 Vjet)
Gjuhët:
Shqip
Patenta e shoferit:

Deadline:
17 April 2024

Përshkrimi

POZICIONET:   Kuzhinier/e 
NJESIA:            Restaurant SALT - Prishtina    
             
PËRGJEGJËSITË:
- Përgatitja, gatimi dhe prezantimi i pjatave me cilësi të lartë;
- Ndihmon shefin e kuzhinës në krijimin e artikujve të menusë, recetave dhe zhvillimin e pjatave;
- Mbikëqyr në mirëmbajtjen e standarteve të sigurisë së kuzhinës dhe ushqimit;
- Studion çdo recetë dhe mbledh të gjithë përbërësit e nevojshëm;
- Sigurohet që dëmet dhe humbjet të jenë minimale nga monitorimi i kujdesshem i metodave të pergatitjes së ushqimit;
- Siguron që higjena të jetë maksimale në kuzhinë;
- Bashkëpunon me pjesën tjeter të ekipit të kuzhinës për të siguruar ushqim dhe sherbim me cilësi të lartë.

KËRKESAT:
- Eksperiencë në industrinë e restoranteve dhe kuzhinës:
- Të njohë dhe zbatojë parimet e higjenes së ushqimeve dhe te kuzhinës gjatë punës.
- Aftësi per zgjidhjen e problemeve në mënyrë eficente;
- Aftësi të mira në menaxhimin e kohës;
- Të jetë i/e motivuar dhe energjik/e;
- Etikë profesionale dhe gjithmonë i/e gatshëm.

Të gjitha të interesuar/i/at, mund të dërgojnë CV-ne e tyre tek emaili [email protected] ose të shkruajne ne Whatsap/Viber ne numrin + 383 49 536 537

Galleria

Rreth Kompanisë

Punë të Ngjajshme