Detajet

Kuzhinier/e & Kamarier

2 Pozita
Industria:
Kafe / Restaurant / Bistro
Lloji i Punës:
Orar i Plotë
Paga:
E paspecifikuar
Lokacioni:
Prishtinë
Edukimi:
Karriera:
Fillestar (<2 Vjet)
Gjuhët:
Shqip, Angleze
Patenta e shoferit:

Deadline:
30 September 2021

Përshkrimi

Vende të lira të punës

Restaurant Casa Rita gjendet ne nje shtepi te vjeter e cila me vite i ka sherbyer nje familjes per te jetuar, dashuruar dhe qeshur. Puna e palodhshme se bashku me durimin e ka shnderruar kete shtepi ne nje restaurant qe mund te ofroje ngrohtesi dhe momente te kendshme.

Casa Rita hap konkurs per keto pozita
- Kuzhinier/e
- Kamarier

KUZHINIER
- Te kete njohuri rreth kuzhinave te ndryshme dhe te perfshij ushqime te reja ne menu-te javore apo sezonale.
- Pergjegjesi rreth mirembajtjes se kuzhines dhe mbare vajtjes se punes
- Komunikim me stafin e kuzhines, shefin e kuzhines dhe menagjerin e restaurant-it

KAMARIER
- Eksperience ne restaurant ku sherbehet ushqimi
- Njohuri te gjuhes angleze
- Merr porositë dhe shërben mysafirët me pije dhe ushqim.
- Sigurimi se ushqimi dhe pijet shërbehen në mënyrë të shkëlqyeshme.
- Faturimi dhe procesimi i pagesave.

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë duke dërguar CV-në në e-mail adresen [email protected] apo ne numrin +383 48 524 442 (viber)

Konkursi do të jetë i hapur nga data 03.09.2021 deri me 30.09.2021

Galleria