Detajet

Menaxher I pikës

1 Pozita
Industria:
Menaxhment
Lloji i Punës:
Orar i Plotë
Paga:
E paspecifikuar
Lokacioni:
Ferizaj
Edukimi:
I/e kualifikuar
Karriera:
Fillestar (<2 Vjet)
Gjuhët:
Shqip
Patenta e shoferit:
B

Deadline:
30 January 2022

Përshkrimi

Reforma Automotive, kompania lidere në Kosovë për shitjen e pjesëve të veturave me një përvojë mbi 20 vite në industrinë e automobilizmit, operon me gjithësejt 7 pika të shitjes në Prishtinë, Pejë, Prizren, Ferizaj, Podujevë .
Reforma shpall konkurs për pikën e shitjes në Ferizaj, në pozitën:  
Menaxher I pikës

Detyrat:
-
Zhvillimi I shitjës në pikë dhe rajon
- Të mbikqyr dhe organizoj stafin mbrenda pikës së shitjes
- Përgatit plane veprimi për të indetifikuar klient të rinj dhe të organizoj rrjetin e shitjes
- Të realizoj targetet vjetore të caktuara nga kompania
- Të mbajë kontakte të vazhdueshme me klient

Kërkesat:
-
Të ketë njohuri/përvojë në lëminë e shitjes së pjesëve
- Të jetë I aftë të punoj në katalogun për kërkmin e pjesëve TecDoc
- Të ketë aftësi menaxheriale
- Përvojat e kaluara menaxheriale ( e preferueshme )
- Të jetë I moshës 25-40 vjec
- Diplomë universiteti ( e preferueshme )
- Të disponoj patent shofer të kategorisë B
- Të ketë aftësinë e të punuarit në grup
- Të mos ketë vepra të hapura penale

Të gjithë të interesuarit CV mund ta dërgojnë në e-mail adresën: [email protected]  në titull duhet shkruar pozita e punës për të cilën aplikoni.

Afati I aplikimit është deri më datën 30.01.2022.
Vetëm kandidatët që plotësojnë kriteret e kompanisë do të kontaktohen!

Galleria