Detajet

Menaxher i Shitjes

1 Pozita
Industria:
Reklamim
Lloji i Punës:
Orar i Plotë
Paga:
E paspecifikuar
Lokacioni:
Prishtinë
Edukimi:
I/e kualifikuar
Karriera:
Fillestar (<2 Vjet)
Gjuhët:
Shqip, Angleze
Patenta e shoferit:

Deadline:
06 November 2020

Apliko

Përshkrimi

A je person komunikativ, i pavarur, entuziast për punë dhe që dëshiron të ngritesh në karrierë?
Atëherë jeni të inkurajuar të aplikoni në pozitën Menaxher i shitjes.

Përgjegjësitë:
-Të ketë aftësi të mira komunikimi
-Të raportojë të dhënat ditore
-Njohuri të mira kompjuterike
-Të jetë i organizuar dhe të ketë vetë iniciativë
-Aftësi për të punuar në një mjedis dinamik
-Të përcjellë konkurrencën
-Të njohë tregun
-Aftësi shumë të mira për të punuar në grup

Kualifikimet:
-Të ketë të mbaruar studimet e larta/Student në vitin e fundit 
-Së paku 1 vit përvojë pune shitje në terren
-Të ketë njohuri të gjuhës Anlgeze.
-Të ketë patent shoferi (e preferueshme)

Benefitet:
-
Benefite në bazë të performancës
-Kontratë pune e rregullt dhe afatgjate
-Siguracione të mbuluara

Si të aplikoni:
Për të aplikuar dërgoni CV-në tuaj me subjekt “Menaxher/e i/e shitjes” në email adresën: [email protected]
Afati i aplikimit është i hapur deri më 25 Tetor 2020.

Galleria

Rreth Kompanisë

Numri Stafit11-29

Benefitet

  • -

Punë të Ngjajshme