Detajet

Menaxher i Shitjes & Shitës/e

2 Pozita
Industria:
Shitje
Lloji i Punës:
Orar i Plotë
Paga:
E paspecifikuar
Lokacioni:
Prishtinë, Prizren
Edukimi:
I/e kualifikuar
Karriera:
Mesëm (2-5 Vjet)
Gjuhët:
Shqip
Patenta e shoferit:

Deadline:
20 October 2021

Përshkrimi

Kompania Agna Kosova L.L.C, pjese e AgnaGroup, ne kuadrin e zgjerimit te aktivitetit te saj te biznesit, kerkon te punesoje Menaxher Shitjesh dhe nga shites/e per Regjionet si me poshte:

Pozicioni: Nje (1) Menaxher Shitjesh per Horeca per regjionin e Prishtines

Kandidati duhet të ketë këto kualifikime:
 • Të ketë përfunduar arsimin e lartë
 • Të ketë të paktën 2 vjet eksperiencë si drejtues në shitje
 • Eksperiencat e mëparshme në fushën e produkteve të konsumit të shpejtë përbëjnë avantazh.
 • Njohje e mirë e gjuhës angleze
 • Njohje e mirë e paketës Microsoft Office
 •  Patent shofer B

Pozicioni: Nje (1) Shites/e per regjionin e Prizrenit
Kandidati duhet të ketë këto kualifikime:
 • Të ketë përfunduar arsimin e lartë
 • Të ketë të paktën 2 vjet eksperiencë si drejtues në shitje
 • Eksperiencat e mëparshme në fushën e produkteve të konsumit të shpejtë përbëjnë avantazh.
 • Njohje e mirë e gjuhës angleze
 • Njohje e mirë e paketës Microsoft Office
 •  Patent shofer B

Luten të gjithë të interesuarit të dërgojnë CV e tyre tek adresa e-mail: [email protected]
Dokumentacioni i kerkuar per aplikimin:
 • Curriculum Vitae

Galleria