Detajet

Merchandisere

2 Pozita
Industria:
Merchandising
Lloji i Punës:
Orar i Plotë
Paga:
E paspecifikuar
Lokacioni:
Prishtinë
Edukimi:
I/e diplomuar
Karriera:
Fillestar (<2 Vjet)
Gjuhët:
Shqip
Patenta e shoferit:
B

Deadline:
20 April 2021

Përshkrimi

Kompania HiPP Kosova shpall konkurs pune për Merchandisere (2) për tërë regjionin.

Përgjegjësitë për pozitën:
- Është përgjegjës për zgjerimin, ruajtjen e pozicionimit dhe ekspozimin e të gjitha produkteve;
- Siguron informacion për gjendjen e stokut si dhe informacione të tjera të nevojshme për dukshmërinë e produkteve të brendit në treg;
- Siguron arritjen e objektivave të ekspozimit (facing) të produkteve brenda të gjitha pikave të shitjes të caktuara në plan;
- Kërkon mundësitë për vendosjen dhe ekspozimin e produkteve jashtë raftit;
- Siguron pozitë dhe ekspozim sa më efektiv  të raftave të përkohshëm/përhershëm dhe të negocioj pozitat kryesore dhe ekskluzive për rafta sekondar;
- Monitoron dhe mirëmban çmimet e shitësve me pakicë, mban freskinë e produkteve kryesore duke aplikuar  rotacion strikt, kodimit dhe i përmbahet standardeve të temperaturës;
- Kontrollon freskinë dhe implementon principin “First In First Out” (i pari hyn i pari del nga rafti). 

Kualifikimet e kërkuara
- Kandidatët duhet të kenë  të paktën të përfunduar shkollën e mesme - preferohet të kenë diplomë universitare;
- E preferuar 1 vit përvojë pune në shitje/merchandising;
- Të kenë aftësi të shkëlqyera të komunikimit dhe prezantimit;
- Të aftë të punojnë në ekip dhe të pavarur.
- Kandidatët duhet të kenë aftësi të punës ekipore dhe fleksibilitet; 
- Të kenë aftësi të shkëlqyera të menaxhimit të kohës;
- Të kenë aftësi të shkëlqyera të menaxhimit të punës nën presion.
- Të posedojë aftësi të mira ndërpersonale;
- Të posedojë patentë shofer të kategorisë B.

Te gjithe të interesuarit mund te aplikojne ne email: [email protected]

Galleria

Rreth Kompanisë

Punë të Ngjajshme