Detajet

Mesuese te mesimit klasor kl.I-V

1 Pozita
Industria:
Edukim / Trajnime / Art
Lloji i Punës:
Orar i Plotë
Paga:
E paspecifikuar
Lokacioni:
Prishtinë
Edukimi:
I/e diplomuar
Karriera:
Fillestar (<2 Vjet)
Gjuhët:
Shqip
Patenta e shoferit:

Deadline:
31 July 2024

Përshkrimi

IEAPP-AGU2 ne Prishtine Rr Muharrem Fejza (te Superviva 24h) shpall konkurs per Mesuese te mesimit klasor kl.I-V.

Kushtet dhe kriteret per keto pozita pune:
-
Te kete te perfunduar Fakultetin e Edukimit, shkencat sociale perkujdesje dhe mireqenie per femijeve ose Pedagogji.
- Te kete aftesi te mira komunikuese me femijet
- Te jete e pergjegjshme, kreative dhe fleksibile

Preferohet:
-
Te kete se paku nje vit pervoje pune ne edukimin e femijeve

Cka ofrojme ne per koleget tane:
-
Kontratë të punes sipas ligjeve ne fuqi
- 5 dite pune dhe 2 dite pushim per te gjithe punetoret.
- Pages e kontributeve pensionale dhe tjera sipas ligjeve ne fuqi
- Kushte cilesore te punes
- Mjedis miqesore dhe gjithperfshires.
- Page konkuruese

Te interesuarat mund te dergojne CV ne email: [email protected], apo te telefonojne ne numrin 045616410.

Galleria