Detajet

Mirëmbajtëse

1 Pozita
Industria:
Shërbime / Mirëmbajtje, Administrativ / Logjistik
Lloji i Punës:
Orar i Plotë
Paga:
E paspecifikuar
Lokacioni:
Fushë Kosovë
Edukimi:
I/e kualifikuar
Karriera:
Mesëm (2-5 Vjet)
Gjuhët:
Shqip
Patenta e shoferit:

Deadline:
01 July 2024

Përshkrimi

Pozita: Mirëmbajtese
Lokacioni: Zyra Qendore - Miradi e Epërme - Fushë Kosovë, Sllatinë

Detyrat dhe përgjegjësitë:
- Mirëmbanë pastërtinë në hapsirat e zyrave;
- Sipas nevojës pastron xhamat e dritareve;
- Bën rimbushjen e artikujve hargjues, të nevojshme për mirëmbajtje
- Sipas nevojës kryen detyra tjera të caktuara nga udhëheqësi

Kushtet:
- Të ketë përfunduar shkollimin fillor;
- Të jëtë ambicioz dhe të këtë vullnet për punë;
- Të jëtë bashkëpunues dhe vetiniciator për të marrë detyra shtesë në kuadër të kësaj pozite;
- Mos të ketë pengesa ligjore për punë.

Aplikimi duhët të bëhet vetëm online duke derguar cv-në tuaj me foto përmes e-mail adresës: [email protected]
në subjekt le të shenohet pozita për të cilën aplikoni.

INFORMATA SHTESE PREJ ORES 08:00-16:00 TEL: +383 49 940 014

Galleria