Detajet

Monter

2 Pozita
ArtStudio
Industria:
Marketing, Tekstil / Dizajn Mode
Lloji i Punës:
Orar i Plotë
Paga:
E paspecifikuar
Lokacioni:
Prishtinë
Edukimi:
I/e diplomuar
Karriera:
Fillestar (<2 Vjet)
Gjuhët:
Shqip
Patenta e shoferit:

Deadline:
31 July 2020

Apliko

Përshkrimi

Art Studio kompani e specializuar në shërbime shtypi, dizajni dhe zhvillim softueri e  cila tash e 20 vite ofron shërbime profesionale të cilësisë së lartë shpall konkurs pune për pozitën:
 
Monter
 
Detyrat dhe përgjegjësitë
  • Montimin e reklamave 3D
  • Montimin e Banerëve dhe Billbordeve

Kriteret dhe aftësitë e nevojshme:
  • Të ketë njohuri në fushën e  montimit
  • Të ketë së paku dy vite përvojë të punës 
  • Të ketë aftësi kreative dhe të jetë fleksibil
 
Të interesuarit mund të aplikojnë në [email protected] apo përmes platformes xpuna duke klikuar tek butoni Apliko
 

Galleria

Rreth Kompanisë

Themeluar2000
Numri Stafit30-50

Benefitet

  • -

Punë të Ngjajshme