Detajet

Monter për Terren dhe Fabrikë

1 Pozita
Alvona
Industria:
Prodhimtari, Administrativ / Logjistik
Lloji i Punës:
Orar i Plotë
Paga:
E paspecifikuar
Lokacioni:
Prishtinë
Edukimi:
I/e kualifikuar
Karriera:
Mesëm (2-5 Vjet)
Gjuhët:
Shqip
Patenta e shoferit:

Deadline:
02 July 2024

Përshkrimi

KONKURS PUNE

Kërkojmë punëtorë për këtë pozitë:

- Monter (1x) Teren & Fabrikë

Të gjithë të interesuarit të kontaktojnë në [email protected] ose +383 44 676 631.

Galleria