Detajet

Ndihmes kuzhinier/e ne tragetet italiane

1 Pozita
Industria:
Alimenacion
Lloji i Punës:
Gjysëm Orar
Paga:
E paspecifikuar
Lokacioni:
Prishtinë
Edukimi:
I/e kualifikuar
Karriera:
Fillestar (<2 Vjet)
Gjuhët:
Angleze
Patenta e shoferit:

Përshkrimi

 Kompania TSTS GROUP në bashkëpunim me kompaninë italiane të trageteve GNV ka hapur aplikimet për pozicionin ndihmës kuzhinier.

Kriteret e pozicionit:

1.Njohuri të gjuhës italiane ose angleze.

2.Pervojë pune si ndihmës kuzhinier/e dhe/ose zotërimi i diplomës në kuzhinë.

3.Grupmosha 18-40 vjeç. Kontratat e punës janë me afat 4+-2,  të rinovueshme.

Puna konsiston në veprime ndihmëse ndaj kuzhinierit, ndihmë në gatime të pjatave të ndryshme etj. Paga bazë duke filluar nga 1000 dollar, të gjithë shpenzimet e jetesës mbulohen nga kompania.  

Punësimi detar ju ofron mundësinë e artë të punoni duke udhëtuar dhe kursyer. Imbarkimet në tragetet italiane të linjave të ndryshme fillojnë në periudhën qershor-korrik 2020.

Personat e interesuar të dërgojnë CV tek adresa e email-it: [email protected] si dhe tek https://www.careers-page.com/tsts-group-shpk Numra kontakti 0696075888/0672030670. Aplikimet do të trajtohen në përputhje me ligjin ''Mbi trajtimin e të dhënave personale nr. 9887 datë 10.03.2008 të ndryshuar

Galleria

Rreth Kompanisë

Themeluar2010
Numri Stafit1-10

Punë të Ngjajshme