Detajet

OFERTË PUNË NË SUEDI

30 Pozita
Industria:
Ndërtim / Paisje, Shitje Direkte, Shërbime / Mirëmbajtje, Tekstil / Dizajn Mode, Industria e drurit, Kafe / Restaurant / Bistro, Arkitekturë / Dizajn Interier, Auto / Paisje, Mbrojtje ambienti, Farmaci, Specialist / Teknik, Turizëm / Staf Hoteli
Lloji i Punës:
Orar i Plotë
Paga:
E paspecifikuar
Lokacioni:
Tjetër
Edukimi:
I/e pakualifikuar
Karriera:
Mesëm (2-5 Vjet)
Gjuhët:
Shqip
Patenta e shoferit:

Deadline:
21 August 2020

Apliko

Përshkrimi

BCD travel hap ofertë  pune në Suedi me kontrata pune ligjore (2 vjeqare + 3 vite vazhdim me ofertë të punës) për familjarë, femra dhe meshkuj. Nga agjensioni do të mbulohet banimi kolektiv, sigurimi shendetesor dhe kursi i gjuhës për dy muaj. Të interesuarit pas 5 muajve do  të pajisen me vizë suedeze.
 
POZITAT PËR MESHKUJ
·         Murator
·         Fasader
·         Moler
·         Montues i pllakave dhe qeramikave 
·         Montues i Dyerve dhe Dritareve 
·         Elektricist 
·         Ujësjellës
·         Nxemje Qëndrore
·         Saldues
·         Mekanik
·         Kopshtar
·         Pastrues 
·         Kamarier, shankist, kuzhiner

POZITAT PËR  FEMRA 
·         Pastruese
·         Kuzhiniere
·         Rrobaqepëse 
 
Për më shumë info ju mund të caktoni termin për konsulta në numrin +383 43 422 422 (Viber) në Zyre  Prishtinë,  Bregu i Diellit, Qendra Tregtare kati 2.  

Galleria

Rreth Kompanisë

Numri Stafit51-200

Benefitet

  • -

Punë të Ngjajshme