Detajet

Operator i shitjes & Arkatar/e në market

6 Pozita
Industria:
Shërbimi ndaj klientit / Call Center
Lloji i Punës:
Orar i Plotë
Paga:
E paspecifikuar
Lokacioni:
Fushë Kosovë, Prishtinë, Kastriot, Lipjan, Viti
Edukimi:
Karriera:
Fillestar (<2 Vjet)
Gjuhët:
Shqip
Patenta e shoferit:

Deadline:
03 August 2024

Përshkrimi

“IP-KOS” sh.p.k. me numër unik identifikues: 810834673 me adresë në: Rr. Pennsylvania Nr. 41 (Marigona Residence), Graqanicë 10000, Republika e Kosovës, me datë: 03/07/2024 shpall:

KONKURS PUNE
- Operator i/e shitjes ne Pompe
- Lokacioni: Obiliç, Prishtinë, Fushë Kosovë ,Lipjan, Viti

Përshkrimi i pozitës per Operator
- Operator i/e shitjes ne Pompe do të jetë përgjegjës për shërbimin e klientëve;
- Mbravjtjen e punës në pikën shitëse, lëvizjen dhe rendin e klienteve;
- Të sigurohet që të gjitha hapësirat ku zhvillohet puna të jëtë e pastër;
- Kryen edhe punë tjera sipas kërkesave të menaxherit të drejtpërdrejtë;

Përshkrimi i pozitës:
- Arkatar/e në market;
- Lokacioni:  Podujevë, Obiliç, Prishtinë, Fushë Kosovë, Lipjan, Ferizaj, Viti, 

Kushtet e punës
- Pagë atraktive, sigurim shëndetësor, orari i punës dhe pushimet sipas legjislacionit në fuqi
- Arkatar/e në market është përgjegjës për mbarëvajtjen e punës në marketin e pikës shitëse;
- Do të jetë përgjegjës për furnizimin me produkte dhe rregullimin e rafteve;
- Raportimin e saktë të shitjeve;

Kualifikimet Arsimore dhe Profesionale për pozitën Arkatar/e në market
- Të ketë të përfunduar së paku shkollën e mesme apo të lartë;
- Përparësi do të kenë kandidatët të cilët kanë përvoje pune;

Mënyra e Aplikimit:
Të gjithë të interesuarit për pozitat e lartëcekura  mundë të aplikojnë:
Duke plotësuar formularin  për aplikim i cili gjendet  në linkun e më poshtëm 
  • Apo duke dërguar të dhënat personale (Emri mbiemri, nr kontaktues, datlindja, lokacioni) në pikën më të afërt të IP Petrol:
  • Në Facebook “IP Petrol” :
  • Në viber përmes numrit +383 49 933 310:
  • Për Arkatar/e në market & Operator i/e në shitjes:  https://forms.gle/ZPQ5PGLq4n7pDsd26

Konkursi është i hapur  deri më dt. 03-08-2024


Galleria