Detajet

Operator i Shtypit

2 Pozita
ArtStudio
Industria:
Reklamim
Lloji i Punës:
Orar i Plotë
Paga:
E paspecifikuar
Lokacioni:
Prishtinë
Edukimi:
Karriera:
Fillestar (<2 Vjet)
Gjuhët:
Shqip
Patenta e shoferit:

Deadline:
10 July 2020

Apliko

Përshkrimi

Art Studio kompani e specializuar në shërbime shtypi, dizajni dhe zhvillim softueri e  cila tash e 20 vite ofron shërbime profesionale të cilësisë së lartë shpall konkurs pune për pozitën:
 
Operator i shtypit 
 
Detyrat dhe përgjegjësitë:
 • Të pranojë punën nga dizajnerët;
 • Të jetë i kualifikuar në fushën përkatëse
 • Të përcjell punën e shtypit dhe kualitetin e shtypit;
 • Të ketë raport të ngushtë me personat montues;
 • Të raportojë për punët e kryera dhe materialet;
 • Të respektojë afaktin kohor për finalizimin e punës;
 • T’i mirëmbajë makinat e shtypit.

Kualifikimet e kërkuara:
 • Të ketë përvojë minimum 2 vite në fushën e printimit;
 • T’i njoh makineritë e shtypit digjital (plloterave) dhe funksionet e tyre;
 • Të ketë njohuri në sektorin e ngjyrave;
 • Aftësi të mira organizative, komunikative dhe të menaxhimit të kohës,
 • Të jetë fleksibil në orarin e punës
 • Të ketë njohuri të gjuhës angleze;
 
Të interesuarit mund të aplikojnë në [email protected] apo përmes platformes xpuna duke klikuar tek butoni Apliko

Galleria

Rreth Kompanisë

Themeluar2000
Numri Stafit30-50

Benefitet

 • -

Punë të Ngjajshme