Detajet

Operator/e për Call Center të gjuhës Angleze

1 Pozita
PHOENIX
Industria:
Shërbimi ndaj klientit / Call Center
Lloji i Punës:
Orar i Plotë
Paga:
E paspecifikuar
Lokacioni:
Prishtinë
Edukimi:
I/e kualifikuar
Karriera:
Fillestar (<2 Vjet)
Gjuhët:
Angleze
Patenta e shoferit:

Deadline:
01 September 2022

Përshkrimi

Detyrat dhe përgjegjësit:
-
Menaxhimi i thirrjeve
- Kontaktimi i klientëve
- Prezantimi i shërbimeve të kompanisë

Kriteret e punësimit:
-
Të këtë njohuri të Gjuhës Angleze në te folur
- Aftësi të mira komunikuese
- Aftësi të menaxhojë kohën
- Të jenë të motivuar për punë
- Eksperienca e mëparshme në Call-Center apo në fushë të ngjajshme

Kompania Ofron:
-
Pagesë fikse 
- Bonuse ditore, javore dhe mujore!
- Orari i punës: 16:00pm - 23:00pm

Adresa: Prishtine, Rruga B
Të interesuarit për aplikim të n

Galleria

Rreth Kompanisë

Punë të Ngjajshme