Detajet

Operator/e për Call Center të Gjuhës Spanjolle dhe Angleze

15 Pozita
Industria:
Shërbimi ndaj klientit / Call Center
Lloji i Punës:
Orar i Plotë
Paga:
E paspecifikuar
Lokacioni:
Prishtinë
Edukimi:
I/e kualifikuar
Karriera:
Fillestar (<2 Vjet)
Gjuhët:
Angleze, Spanjolle
Patenta e shoferit:

Deadline:
30 September 2021

Përshkrimi

GM Creative po kërkon Operator/e për Call Center të Gjuhës Spanjolle dhe Angleze.

15 vende të lira pune.

Kualifikimet:

Kandidatët me Gjuhë Angleze:
-
Njohja e Gjuhës Angleze;
- Eksperienca e Punës, Obligative;
- Të jetë komunikativ/e.

Kandidatët me Gjuhë Spanjolle:
-
Njohja e Gjuhës Spanjolle;
- Eksperienca e Punës, Obligative;
- Të jetë komunikativ/e.

Bonuse ditore, javore dhe mujore!

Të interesuarit për aplikim të na kontaktojnë me anë të numrit +383 (0) 49 585 589 apo të dërgojnë CV-të e tyre në email-in [email protected]

Afati i fundit për aplikim: 30 Shtator, 2021.

Galleria