Detajet

Punëtor për mirëmbajtjen e objekteve

5 Pozita
Industria:
Shërbime / Mirëmbajtje
Lloji i Punës:
Orar i Plotë
Paga:
E paspecifikuar
Lokacioni:
Prishtinë
Edukimi:
Karriera:
Gjuhët:
Shqip
Patenta e shoferit:

Deadline:
28 September 2020

Përshkrimi

Kolegji AAB shpall konkurs të hapur të punës për pozitën:

Punëtor për mirëmbajtjen e objekteve

Detyrat kryesore:
-Të pastrojë dhe mirëmbajë hapësirat e Kolegjit AAB, kampusi Prishtinë
-Të jetë i aftë fizikisht për punë me orar të plotë
-Përparësi përvoja e punës

Dokumentet për aplikim:
-
Formulari për aplikim (merret në AAB dhe plotësohet)
-Kopja e diplomës së shkollimit të përfunduar
-Kopja e letërnjoftimit

Konkursi mbetet i hapur deri më 28.09.2020
Dokumentacioni për aplikim dorëzohet në Kolegjin AAB, objekti 5, në recepcion.

Adresa:
Kolegji AAB,
Zona Industriale Prishtinë – Fushë Kosovës
rr.”Elez Berisha”, nr.56, Prishtinë,
telefoni: 038 600 005
mobile:  045 284 797
email: [email protected]

Galleria