Detajet

Punëtore me pervojë pune në Estetikë

1 Pozita
Industria:
Sallon Bukurie
Lloji i Punës:
Orar i Plotë
Paga:
E paspecifikuar
Lokacioni:
Prishtinë
Edukimi:
Karriera:
Fillestar (<2 Vjet)
Gjuhët:
Shqip
Patenta e shoferit:

Deadline:
15 July 2024

Përshkrimi

"Sibella's Beauty" Shpall konkurs per poziten:

Punëtore me pervojë pune në Estetikë (Punësimi është i menjëhershëm)

- Page atraktive (me marrëveshje)
- Kandiatet duhet të kenë përvoje punë në fushën e Estetikes, e në vecanti për: Thonje dhe Depilim

Mënyra e aplikimit:

Të gjithë të interesuarat mund të aplikojnë duke kontaktuar në numrin +38349113366

Galleria