Detajet

Punëtorë në fushën e ashensorëve, për instalime dhe mirëmbajtje

3 Pozita
Industria:
Personel i kualifikuar, Shërbime / Mirëmbajtje
Lloji i Punës:
Orar i Plotë
Paga:
E paspecifikuar
Lokacioni:
Prishtinë
Edukimi:
I/e kualifikuar
Karriera:
Me eksperiencë (>5 Vjet)
Gjuhët:
Shqip
Patenta e shoferit:

Deadline:
19 April 2021

Përshkrimi

EME GROUP KS SH.P.K është distributori ekskluziv i kompanisë prodhuese Schindler për territorin e Kosovës , ashensorët, shkallët lëvizëse dhe tapetet lëvizës. EME merret me shitje, instalon, mirëmban dhe modernizon sistemet e transportit për të gjitha llojet e ndërtimeve. Produktet Schindler mund të gjenden në shumë ndërtesa të njohura në të gjithë territorin e Kosovës, duke përfshirë ndërtesa të tipeve të ndryshme si psh: Qendra banimi, qendra tregtare, zyra, hotele, aeroporte, spitale dhe cdo tip tjetër ndërtese ku nevojitet transporti vertikal.

EME GROUP KS SH.P.K kërkon të punësojë: Punëtor në fushën e ashensorëve, për instalime dhe mirëmbajtje.

Kualifikimet
- Të dinë të lexojnë skemat elektrike.
- Të dinë të lexojnë vizatimet mekanike.
- Të kenë eksperiencë pune mbi 5 vite në fushën e mekanikës, elektrikës.
- Të kenë licencë shoferi (patentë).
- Të jenë të disponueshëm për të punuar në të gjithë territorin e Kosovës.
- Të jenë të motivuar dhe të përgjegjshëm gjatë orarit të punës.
- Të kenë aftësi komunikimi në grup dhe të mbrojnë interesat e EME.
- Të jenë në moshën 23 deri në 45 vjec.
- Të mbrojnë të drejtën intelektuale të kompanisë.
- Të mbrojnë të gjithë informacionin që do u jepet nga EME.

Orari i punës
- Ditët e punës: E hënë - E shtunë
- Orari i punës: 7 në mëngjes deri në 12 në drekë, 12:00 deri në 13:00 pushimi i drekës, 13:00-17:30 përfundimi i ditës së punës.

Shënime:

Për më shumë informacion telefononi në numrat:
Mob AL: 00355 (0) 672064551
Mob AL: 00355 (0) 672064553
Mob KS: 0038349977300 ose mund të dërgoni CV tuaj në adresën e E-mailit: [email protected]

Galleria