Detajet

Recepsionist/e

1 Pozita
Manami
Industria:
Turizëm / Staf Hoteli, Administrativ / Logjistik
Lloji i Punës:
Orar i Plotë
Paga:
E paspecifikuar
Lokacioni:
Prishtinë
Edukimi:
I/e kualifikuar
Karriera:
Mesëm (2-5 Vjet)
Gjuhët:
Shqip
Patenta e shoferit:

Deadline:
12 April 2024

Përshkrimi

Hotel Manami, është  një hotel në qendër të kryeqytetit I cili ofron dhoma moderne e të rehatshme dhe një atmosferë shumë të ngrohtë, për të cilin ne po shpallim konkurs per nje
 
- Recepcionist/e

Cfare ofrojmë ne për punetorët tone: 
- Pagë mbi konkurrentët,
- Ambient te ngrohtë pune, 
- Pushim 2 ditë në javë 
- Mundësi avansimi 
- Trajnime profesionale, etj! 

Të gjitha të interesuar/i/at, mund të dërgojnë CV-ne e tyre tek emaili ([email protected]) ose të shkruajne ne Whatsap/Viber ne numrin + 383 49 536 537

Galleria