Detajet

Sektoristë/Arkatarë

Pozita
Industria:
Administrativ / Logjistik, Shërbimi ndaj klientit / Call Center
Lloji i Punës:
Orar i Plotë
Paga:
E paspecifikuar
Lokacioni:
Prishtinë
Edukimi:
I/e kualifikuar
Karriera:
Mesëm (2-5 Vjet)
Gjuhët:
Patenta e shoferit:

Deadline:
27 October 2021

Përshkrimi

KONKURS PUNËSIMI

Tregu Group kërkon të zgjerojë familjen e saj duke shpallur konkurs pune për këto pozita:
  • Sektoristë (Meshkuj)
  • Arkatare

Detyrat dhe përgjegjësitë:
  • Përvojë pune të shitjes me pakicë.
  • Përgjegjësi për sektorin e caktuar.
  • Aftësi të mira komunimkimi.
  • Ambicie dhe motivim.

Apliko për tu bërë pjesë e një vendi të ngrohtë me kushte të mira pune.

Si të aplikoni?
Kandidatët e interesuar, mund të zgjedhin të aplikojnë nëpërmjet njëres nga këto mënyra:

Galleria