Detajet

Serviser per aparat te kafes

1 Pozita
Industria:
Shërbime / Mirëmbajtje, Administrativ / Logjistik
Lloji i Punës:
Orar i Plotë
Paga:
E paspecifikuar
Lokacioni:
Prishtinë
Edukimi:
I/e kualifikuar
Karriera:
Mesëm (2-5 Vjet)
Gjuhët:
Shqip
Patenta e shoferit:

Deadline:
19 April 2024

Përshkrimi


Kompania GM Albania L.L.C. e regjistruarne ARBK me numer identifikues 811365750 me qender ne Prishtine , ushtron aktivitetin e saj ne fushen e tregetimit te kafes “Quaranta”, e te produkteve te saj te nje cilesie te larte Italiane, qe eshte per rreth 4 vjet ne tregun e kosoves dhe shtrire ne te gjitha regjionet e saj .Mbeshtetur ne kerkesat e vazhdueshme e zhvilluese te zgjerimit te kompanise GM Albania, kerkojme te rekrutojme specialist ( Serviser) ne fushen e sherbimit tone per produktet e kafes .

Kerkesat dhe kriteret qe duhen plotesuar.
- Te kete te mbaruar shkollen e mesm
- Te kete eksperience pune minimalisht 1-5 vjet .
- Te jete i afte per te kryer servisim kapital dhe te pjesshem te pajisjeve qe perdoren per prodhimin e produktet tona; aparat kafeje,mulli kafeje, aparate te vegjel per prodhim te kafes me kapsula per zyrat, pajisje te tjera si ; aparat per prodhimin e akullit( Produktor) aparat per larjen e gotave e filxhanve etj.
- Te kete aftesi te mira komunikuese dhe edukate te bashkepunimit dhe te punes ne grup, dhe te jete i sjellshem e te krijoj maredhenie te mira e korrekte me klinetet.
- Te kete patente per shofer kategoria “ B”

Detyrat dhe pergjegjesit
- Te kete reputacion ,njohje dhe informacion ,per tregun e produkteve te kafes ,per subjektet tregtare /Bare / Restorante etj, dhe te kryeje me profesionalizem e me korrektese detyrat e tij si serviser ,sherbimet per pastrim te aparateve etj.
- Te perdori me kujdes dhe administroje paisjet e punes .
- Te jete person i rregullt, korrekt dhe i degjueshem dhe me deshire per pune
- Te jete bashkepunues ne grup e te raportoje tek menaxheri per punen e bere cdo dite
Do te kete pagese te mire.

(Pagese te kenaqshme ,duke e vleresuar aftesine e eksperiencen tuaj profesionale).

Aplikoni duke derguar CV tuaj ne adresen tone te emailit , [email protected]

Galleria