Detajet

Shankiste

2 Pozita
Industria:
Kafe / Restaurant / Bistro
Lloji i Punës:
Orar i Plotë
Paga:
E paspecifikuar
Lokacioni:
Prishtinë
Edukimi:
Karriera:
Fillestar (<2 Vjet)
Gjuhët:
Shqip
Patenta e shoferit:

Deadline:
20 October 2021

Përshkrimi

Pasta FASTA hap konkursin për pozitën shankiste me lokacion në Prishtinë ( Ulpiane dhe tek Rruga B).

Përgjegjësite :
- Shërbim i pastave , në baze te trajnimit për shërbim.
- Mirësjellje me klientët.
- Shkathtësi dhe korrektësi gjatë orarit dhe rregullave të punës.
- Mirëmbajtje dhe pastrim i vendit të punës.
 
Orari një javë paradite, java tjetër pasdite.
Me kontratë pune.
Një ditë e javës pushim.

Për aplikim në numrin e telefonit : 049430113.

Galleria