Detajet

Shankiste

1 Pozita
Industria:
Kafe / Restaurant / Bistro
Lloji i Punës:
Orar i Plotë
Paga:
E paspecifikuar
Lokacioni:
Prishtinë
Edukimi:
Karriera:
Fillestar (<2 Vjet)
Gjuhët:
Shqip
Patenta e shoferit:

Deadline:
26 January 2022

Përshkrimi

Pasta Fasta shpall konkurs per:

Shankiste
Prishtine, Ulpiane , Rruga B.

Pergjegjesite:
-
Sherbim i pastave me korrektesi dhe bazuar nga trajnimi i bere
- Miresjellje me klientin.
- Mirembajtje e vendit te punes
- Pershtatje dhe respektim i rregullave te punes

Orari nje jave paradite 8:00-16:00 , dhe nje jave pasdite 16:00-00:00. Nje dite e javes pushim.

Per aplikim ne numrin: 049430113

Afati i fundit per aplikim: 09.02.2022

Galleria