Detajet

Shankist/e & Kamarier/e

2 Pozita
Industria:
Kafe / Restaurant / Bistro
Lloji i Punës:
Orar i Plotë
Paga:
E paspecifikuar
Lokacioni:
Prishtinë
Edukimi:
Karriera:
Fillestar (<2 Vjet)
Gjuhët:
Shqip
Patenta e shoferit:

Deadline:
30 July 2024

Përshkrimi

The White Tree është në kërkim të kandidatëve për plotësimin e pozitave për:

- Shankist/e
- Kamarier/e

Detyrat dhe përgjegjësitë:
- Sigurimin që ambienti të jetë i pastër dhe i organizuar gjatë gjithë kohës së punës.
- Marrjen e porosive dhe menaxhimin e tyre në mënyrë efikase.
- Bashkëpunimin me ekipin për të siguruar një përvojë të shkëlqyer për klientët tanë.

Kandidatët duhet të kenë:
- Një qëndrim pozitiv dhe të jenë të gatshëm për të punuar në një ambient të shpejtë dhe të ngarkuar.
- Aftësi të shkëlqyera komunikimi
- Përvoja e punës në industrinë e gastronomisë është avantazh

Mënyra Aplikimit:
Të gjithë të interesuarit mund të na kontaktojnë në 044 187 882 ose [email protected]

Galleria