Detajet

Shërbyes i Derivateve

2 Pozita
Industria:
Administrativ / Logjistik
Lloji i Punës:
Orar i Plotë
Paga:
E paspecifikuar
Lokacioni:
Fushë Kosovë
Edukimi:
I/e kualifikuar
Karriera:
Mesëm (2-5 Vjet)
Gjuhët:
Shqip
Patenta e shoferit:

Deadline:
16 April 2024

Përshkrimi

Titulli i Pozicionit: Shërbyes i derivateve
Kompania: Dilloni Benz
Vendndodhja: Fushë Kosovë

Përshkrimi i Punës:
Ne jemi në kërkim të një punonjësi të përkushtuar dhe të besueshëm për të bashkuar ekipin tonë në piken karburantit në Fushë Kosovë. Si punonjës i pikes së karburantit, ju do të jeni përgjegjës për ofrimin e shërbimit ndaj klientit, mbajtjen e pastërtisë së pikes dhe menaxhimin e operacioneve të përditshme.

Detyrat dhe Përgjegjësitë:
-
Shitja e karburantit dhe vajrave lubrifikantë
- Operimi i arkës dhe përpunimi i pagesave
- Mbajtja e regjistrave të saktë të shitjeve dhe stokut
- Pastrimi dhe mirëmbajtja hapësirave e brendshme dhe të jashtme të pikes
- Ofrimi i ndihmës dhe informacionit për klientët

Kualifikimet e Nevojshme:
-
Të paktën një vit përvojë pune në një rol të ngjashëm (preferohet, por jo i domosdoshëm)
- Aftësi të mira komunikimi në gjuhën shqipe
- Njohuri themelore të matematikës për llogaritje të thjeshta
- Aftësi për të punuar në një mjedis të shpejtë dhe për të menaxhuar situata të ndryshme njëkohësisht
- Aftësi për të punuar si pjesë e një ekipi dhe në mënyrë të pavarur
- Përvoja me arkën dhe proceset e pagesave është një avantazh
- Përgjegjësi dhe besueshmëri të lartë

Si të Aplikoni: Nëse jeni të interesuar të bëheni pjesë e ekipit tonë, dërgoni CV-në tuaj në [email protected] me subjekt "Aplikim për punonjës në piken e karburantit" apo telefononi ne numrin 044 506 750

Galleria