Detajet

Shitës

1 Pozita
Industria:
Shitje, Shitje Direkte
Lloji i Punës:
Orar i Plotë
Paga:
E paspecifikuar
Lokacioni:
Prizren
Edukimi:
I/e diplomuar
Karriera:
Fillestar (<2 Vjet)
Gjuhët:
Shqip
Patenta e shoferit:

Deadline:
30 September 2021

Përshkrimi

Kompania AZTECH është lider në fushën e shitjes me pakicë për lëminë e elektronikës në tregun Kosovar. Aktualisht kompania AZTECH zhvillon aktivitetin e saj në qytete të ndryshme të Kosovës. Kompania AZTECH shpall konkurs  - vende të lira pune për pozitat:  

Shitës në Prizren

Kualifikimet:
- Preferohet të ketë të përfunduar së paku shkollimin e lartë
- Preferohet përvojë pune relevante,
- Të jetë metodik dhe i/e organizuar,
- Fleksibil dhe i/e shpejt në zgjidhjen e problemëve,
- Njohuri shumë të mira në produktet që shet kompania,
- Preferohet leje e vozitjes (kategoria B), 
- Preferohet të jene me vendbanim afër,
- Aftësi të shkëlqyera komunikuese   me klientët.

Ne ofrojmë:
- Orar fleksibil të punës, 
- Ambient dinamik të punës me fuqinë e kompanisë lider në tregun Kosovarë, 
- Mundësi reale të zhvillimit profesional,
- Njohje të teknologjive sipas trendëve të zhvillimit, dhe
- Pagë konkurruese

Të interesuarit mund ta dërgojnë CV-në e tyre në: [email protected]
Afati për aplikim deri me datë: 30.09.2021
Për informatën tuaj,vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen për intervistë nga Departamenti i Burimeve Njerëzore.

Galleria