Detajet

Shitës

1 Pozita
Chipolino
Industria:
Shitje
Lloji i Punës:
Orar i Plotë
Paga:
E paspecifikuar
Lokacioni:
Prishtinë
Edukimi:
I/e kualifikuar
Karriera:
Fillestar (<2 Vjet)
Gjuhët:
Shqip, Angleze
Patenta e shoferit:

Deadline:
23 July 2024

Përshkrimi

CHIPOLINO shpall konkurs:

POZITA: SHITËSE

Përshkrim i detyrave të punës:
- Menaxhimi i klientëve dhe shitja ditore
- Mirëpritja e konsumatorëve
- Përgjigje të ankesave/kërkesave të konsumatorëve
- Mban dycanin të pastër
- Asiston konsumatorët të gjejnë atë cfarë kërkojnë

Aftësitë e nevojshme:
- Të jetë e shoqërueshme dhe të ketë aftësi të shkëlqyera në komunikim.
- Të jetë stabildhe në harmoni me rregullat.
- Të jetë i gatshëmtë punoj në ekip.
- Njohja e gjuhës anglezee preferueshme.

Kualiflkimet:
- Shkollimi i mesëm apo Bachelor
- Trajnimet shtesëdhe përvoja në shitje kanë përparësi.
- Të interesurat mund të dërgojne CV ( Resume ) dhe nje fotografi përmes email: [email protected]

Galleria