Detajet

Shitëse

1 Pozita
Industria:
Shitje
Lloji i Punës:
Orar i Plotë
Paga:
E paspecifikuar
Lokacioni:
Ferizaj
Edukimi:
I/e diplomuar
Karriera:
Fillestar (<2 Vjet)
Gjuhët:
Shqip
Patenta e shoferit:

Deadline:
22 April 2021

Përshkrimi

Salloni i sanitarisë EKO kërkon të punësojë një punëtore (gjinia: femër) në pozitën si Shitëse të produkteve të sanitarisë.

Lokacionin: Ferizaj (në magjistrale afër Hib petrol).

Përgjegjësitë dhe Detyrat:
- Zbaton aktiviteteve të përgjithshme të shitjes së produkteve në Sallonin e sanitarise
- Përgatitë, organizon dhe vendos produktet nëpër rafte
- Përkujdeset që të jenë të vendosura të gjitha çmimet e artikujve në rafte
- Kujdesit për shërbim të klientëve 
- Si dhe zhvillon detyra tjera të natyrës së punës

Të gjitha të interesuarat për punë të paraqiten në sallonin e sanitarisë EKO
Kontakt: 049 604 387

Me respekt,
EKO

Galleria