Detajet

Shitës/e

1 Pozita
Industria:
Shitje, Shitje Direkte
Lloji i Punës:
Orar i Plotë
Paga:
E paspecifikuar
Lokacioni:
Fushë Kosovë
Edukimi:
I/e diplomuar
Karriera:
Fillestar (<2 Vjet)
Gjuhët:
Shqip
Patenta e shoferit:

Deadline:
15 October 2021

Përshkrimi

ProMaxx Store hapë:

VEND TË LIRË PUNE

Pozita: Shitës/e

Lokacioni: Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë
 në ( objektin e A&M Mega Store )

Përgjegjësitë dhe Detyrat:
- Zbaton aktiviteteve të përgjithshme të shitjes së produkteve në dyqanë,
- Është përgjegjës/e për saldon, raportimin dhe barazimin e arkës,
- Përgatit, organizon dhe vendos produktet,
- Përkujdeset që të jenë të vendosura të gjitha çmimet e artikujve në rafte,
- Kujdesit për shërbim të klientëve, 
- Si dhe zhvillon detyra tjera të natyrës së punës.

Kualifikimet Profesionale
-
Diplomë e Shkollës së Mesme,
- Eksperience pune në shitje për të paktën 1 vit,
- I/e motivuar dhe ambicioz/e,
- Aftësi të theksuara organizative, komunikuese dhe ndër-personale,
- Njohuri të mira të paketës Microsoft Office,
- Njohja e gjuhës angleze është e preferuar.

Të interesuarit mund të aplikojnë përmes email: [email protected]
Konkursi është i hapur prej datës 25 Shtator 2021 deri më 15 Tetor, 2021.
Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen.

Galleria