Detajet

Shitës/e

1 Pozita
NEPTUN
Industria:
Shitje, Shitje Direkte
Lloji i Punës:
Orar i Plotë
Paga:
E paspecifikuar
Lokacioni:
Prishtinë
Edukimi:
I/e diplomuar
Karriera:
Fillestar (<2 Vjet)
Gjuhët:
Shqip
Patenta e shoferit:

Deadline:
15 October 2021

Përshkrimi

NEPTUN shpall konkurs për pozitën:

Shitës/e

Detyrat dhe përgjegjësitë:
-
Kryen pagesat me para të gatshme dhe kartela bankare
- Ndihmon klientët rreth përzgjedhjes së produkteve sipas nevojave të klientit
- Demonstron produktin për shitje
- Sqaron karakteristikat e produktit
- Përcjell inventarin për t’u siguruar që produkti është në stok

Kualifikimet:
-
Shkolla e mesme, preferohet edukim universitar
- Së paku një vjet përvojë pune në shitje
- Shkathtësi të shkëlqyera komunikuese
- Shkathtësi të shkëlqyera matematikore

Galleria