Detajet

Shitese

1 Pozita
Industria:
Shitje Direkte
Lloji i Punës:
Orar i Plotë
Paga:
E paspecifikuar
Lokacioni:
Prishtinë
Edukimi:
Karriera:
Fillestar (<2 Vjet)
Gjuhët:
Shqip
Patenta e shoferit:

Deadline:
25 January 2022

Përshkrimi

Konkurs pune
Pozita: Shitese

Kualifikimet
  • Aftesi te mira komunikimi
  • Njohje te mire te programeve bazike kompjuterike
  • Preferohet pervoje pune e ngjajshme se paku 2 vite
  • Njohja e gjuhes angleze (preferohet njohja e gjuhes serbo-kroate)

Pershkrimi I vendit te punes
  • Komunikimi me klientet permes kanaleve te ndryshme
  • Pranimi I thirjeve dhe shkrimeve nga klientet
  • Pergatitja e porosive per klientet
  • Ofrimi I informacioneve adekuate per kompanine dhe produktet
Personat e interesuar te dergojne CV ne: [email protected]

Galleria