Detajet

Shitëse

1 Pozita
Marengo
Industria:
Shitje
Lloji i Punës:
Orar i Plotë
Paga:
E paspecifikuar
Lokacioni:
Prishtinë
Edukimi:
Karriera:
Fillestar (<2 Vjet)
Gjuhët:
Shqip
Patenta e shoferit:

Deadline:
02 August 2024

Përshkrimi

KONKURS PER SHITESE FIZIKE
’Marengo” , dyqan per shitjen e kostumeve elegante per meshkuj hap poziten per Shitese fizike. 

Detyrat dhe pergjegjsite:
- Prezantimin dhe promovimin e produktit ne menyre adekuate.
- Shitja dhe mirembajtja e produkteve.
- Sherbimi ndaj klienteve me profesionalizem.

Kerkesat:
- Preferohet te kete perfunduar se paku shkollimin e mesem.
- Aftesia  te mira bashkpunuese.
- Shkathesi te shkelqyeshme komunikuese.
- Njohuria e gjuhes angleze (avantazh).
- Kandidatet me pervoje kane perparesi

Të gjithë të interesuarat mund të aplikojnë përmes numrit  +38344611744

Galleria