Detajet

Shites/e Asistente

4 Pozita
Industria:
Shitje
Lloji i Punës:
Orar i Plotë
Paga:
E paspecifikuar
Lokacioni:
Prishtinë
Edukimi:
I/e diplomuar
Karriera:
Fillestar (<2 Vjet)
Gjuhët:
Shqip
Patenta e shoferit:

Deadline:
10 July 2024

Përshkrimi

KONKURS
Per plotësimin e vendeve të punës në :
SALLONI I TEPIHAVE “GJINI”

Shitese Asistente – 2 pozita te lira ( Femra )
Shites Asistente – 2 pozita te lira ( Meshkuj )

Kandidatët duhet ti plotësojne këto kushte :
-
Të kenë eksperienc në sektorin e shitjes
- Të jene komunikativë ,
- Te kene aftësi në prezantimin e produkteve dhe të jenë në shërbim të shkelqyshëm ndaj konsumatorit.
- Te jene te gatshem te punojne ne grup.

Përshkrimi i detyrave të punës:
-
Mirëpritja e konsumatorëve;
- Përgjigjet ankesave/kërkesave të konsumatorëve;
- Renditja e mallit në lokal, vendosja e çmimeve sipas rregullave;
- Përgatitja e porosive për klientët e blerjeve online;

1.Perparësi kandidatet me eksperience ne sektorin e shitjes dhe arkes.
Ne ofrojme komoditet per puntoret tane,dhe kujdesemi te krijojme ambient sa me te ngrohte dhe familjar.
CV te dergohet ne email [email protected]

Konkursi është i hapur nga data deri 24/06/2024 - 10/07/2024
Në intervistë do të ftohen vetëm kandidatët e zgjedhur nga Komisioni për pranim NTP GJINI
NTP GJINI
Adresa: Magjistralja Prishtinë – Mitrovicë kilometri i parë
Tele: 038/606-563

Galleria