Detajet

Shitës/e, Kamarier/e, Enëlarës/e

3 Pozita
MeLugë
Industria:
Kafe / Restaurant / Bistro
Lloji i Punës:
Orar i Plotë
Paga:
E paspecifikuar
Lokacioni:
Prishtinë
Edukimi:
Karriera:
Fillestar (<2 Vjet)
Gjuhët:
Shqip
Patenta e shoferit:

Përshkrimi

MeLugë është brend i ri i restaurantit që është hapur në Prishtinë.

MeLugë është restaurant i shërbimit të shpejtë të pjatave tradicionale kosovare. Vetë emri i restorantit tregon edhe konceptin e menduar te tij, e që është në shërbimin e ushqimit i cili hahet me lugë. Fokus specifik i brendit do të jetë shërbimi i ushqimit të shëndetshëm, i cili është pjesë ditore e çdo tavoline kosovare.

MeLugë është duke kërkuar:
- Shitës/e;
- Kamarier/e ;
- Enëlares/e

Kualifikimet e kerkuara per keto pozita jane:
- Aftësi të shkëlqyera komunikimi;
- Aftësi në punë ekipore ;
- Aftësi organizative ;
- Obligative 1-2 vite përvojë pune në pozitën që aplikohet.

Të gjithe të interesuarit që dëshirojnë të aplikojnë, na kontaktoni në 048 111 701 çdo ditë pune nga ora 08:00h - 11:00h dhe nga ora 13:00 - 16:00h. 
Ju mirëpresim!

Galleria