Detajet

Shitëse (Shërbyese)

2 Pozita
Industria:
Shërbimi ndaj klientit / Call Center
Lloji i Punës:
Orar i Plotë
Paga:
E paspecifikuar
Lokacioni:
Prishtinë
Edukimi:
Karriera:
Fillestar (<2 Vjet)
Gjuhët:
Shqip
Patenta e shoferit:

Deadline:
10 July 2024

Përshkrimi

Kompania Chocolate Corner hap konkurs për:

Shitëse (Shërbyese)

Kompania ofron:
-
Orar sipas marrëveshjes,
- Pagë sipas marrëveshjes.

Kandidatja kërkohet të ketë:
-
Kujdes ndaj klientëve,
- Te jetë e motivuar për punë,
- Shkathtësi të shkëlqyeshme komunikimi dhe adaptimi,
- Përvoje pune në fushë të ngjashme,
- Të jetë me vendbanim në Prishtinë (E preferueshme).

Orari i punes: 7 orë
Orar fleksibil për studente.

Mënyra e aplikmit:
Të interesuarat mund të dërgojnë CV në email: [email protected]

Ju mirëpresim në biznesin familjar!

Galleria