Detajet

Shofer me kategori B

1 Pozita
Industria:
Transport / Distribuim
Lloji i Punës:
Orar i Plotë
Paga:
E paspecifikuar
Lokacioni:
Prishtinë
Edukimi:
Karriera:
Fillestar (<2 Vjet)
Gjuhët:
Shqip
Patenta e shoferit:
B, C

Deadline:
15 April 2021

Përshkrimi

Koral Group, shpall konkurs per poziten:

Shofer me kategori B

Pergjegjesit dhe Detyrat:
- Duhët të kenë të përfunduar shkollën e mesme.
- Të ketë përvojë pune si shofer i kamionit,
- Të jenë të pajisur me patentë shofer të Kategorisë B, e deshirushme C,
- Të ketë njohuri të rrugëve të Kosovës,
- Kryen detyrat të tjera që i caktohen nga menaxheri.

Kualifikimet Profesionale:
- I motivuar dhe ambicioz,
- I aftë dhe i gatshëm të punojë nën presion dhe me orar të zgjatur,
- Aftësi të mira komunikuese,
- Të ketë përvojë pune si shofer i furgonave.

Për të aplikuar ju lutem dergoni CV-te dhe dokumente te tjera që vertetojne kualifikimet tuaja, brenda dates: 01.04.2021 deri 15.04.2021, ne adresen e_mail: [email protected]

Vetëm kandidat e përzgjedhura do të kontaktohen.

Galleria

Rreth Kompanisë

Punë të Ngjajshme