Detajet

Shofer te Distribuimit

5 Pozita
Industria:
Transport / Distribuim
Lloji i Punës:
Orar i Plotë
Paga:
E paspecifikuar
Lokacioni:
Prishtinë
Edukimi:
I/e kualifikuar
Karriera:
Fillestar (<2 Vjet)
Gjuhët:
Shqip
Patenta e shoferit:
B

Deadline:
20 January 2022

Përshkrimi

Dave Pharma LLC shpall konkurs per vende te lira pune:

- Shofer te Distribuimit, (M/F).
- Shofer i Distribuimi ne tere teritorin e Kososves.

Vendbanimi I kandidatit duhet te jet ne Prishtine.

Përgjegjësitë:
- Të krijoj relacione me klientë të rinj nga vizitat ne terren
- Të identifikojë dhe t'i përgjigjet nevojave të klientit;
- Mbani një nivel të lartë njohurish rreth produkteve ekzistuese dhe mësoni rreth produkteve të reja kur ato vijnë;
- Ndiqni porositë e klientëve sipas nevojës;
- Parashikon nevojat e klientëve dhe adresojini ato në përputhje me rrethanat;

Kualifikimet e kërkuara:
- Aftësi të shkëlqyera komunikimi direkt me klientët
- Aftësi për të marrë iniciativë dhe për të punuar në mënyrë të pavarur;
- Aftësi të mira organizative;
- Të jeni reprezentativ dhe të ketë qasje te pranushme ndaj klientëve;
- Patent shoferi i obligueshëm për kategorine B;
- Vetura e kompanise ne sherbim.

Për aplikim ergoni CV-në tuaj ne mail adrese: i[email protected] te bashkangjitur me nje foto profesionale.
Nr. kontaktues +383-49-736-481
Afati i fundit per aplikim: 20 Janar, 2021

Galleria

Rreth Kompanisë

Punë të Ngjajshme