Detajet

Shofer/e

10 Pozita
TripTaxi
Industria:
Transport / Distribuim
Lloji i Punës:
Orar i Plotë
Paga:
E paspecifikuar
Lokacioni:
Prishtinë
Edukimi:
I/e kualifikuar
Karriera:
Fillestar (<2 Vjet)
Gjuhët:
Shqip
Patenta e shoferit:

Deadline:
06 September 2022

Përshkrimi

Kompania TripTaxi shpall konkurs për :
Shofer/e (10)

Kriteret e kërkuara:
-
Patente shofer te kategorise B;
- Pervoja e punes e deshiruar por jo e domosdoshme.

Detyrat:
-
Bartja e pasagjerëve te kompanise;
- Mirembajtja e vetures se kompanise;
- Respektimi i orarit dhe i klientit.

TripTaxi ofron:
-
Kontrate pune afatgjate;
- Page te rregullt dhe mbi mesatare.
- Ambient te sigurt pune.

TripTaxi eshte vetmja kompani e taksive ne Kosove e cila ofron nje dite pushimi ne cdo jave per punetoret e saj.
TripTaxi punon me tri nderrime.
Te gjithë të interesuarit te kontakojnë ne numrin

Galleria

Rreth Kompanisë

Punë të Ngjajshme