Detajet

Shpues (Operator i makinerise së rëndë)

1 Pozita
Industria:
Ndërtim / Paisje, Inxhinieri
Lloji i Punës:
Orar i Plotë
Paga:
E paspecifikuar
Lokacioni:
Vushtrri
Edukimi:
Karriera:
Fillestar (<2 Vjet)
Gjuhët:
Shqip
Patenta e shoferit:

Deadline:
30 November 2020

Përshkrimi

Geokos A&A është kompani private, e specializuar në inxhinieri gjeoteknike dhe gjeologji. Puna jonë përfshin hulumtime fushore, shpime me karakter gjeologjik, testime laboratorike, dhe konsulenë dhe projektim gjeoteknik. Geokos A&A operon në Kosovë, Shqipëri, dhe rajon. 

Geokos A&A  ka hapur konkurs pune për pozitën:

Shpues (Operator i makinerise së rëndë)

Kualifikimet minimale përfshijnë:

-Pervoje me shpim (e preferuar, nuk eshte e domosdoshme);

-Njohja e mire e makinerise se rende (kamioneve, makinave shpuese);

-Aftesia per intervenim ne rast te ndonje defekti.


Përshkrimi i punës:

-Operimi I makines shpuese;

-Shpimi ne thellesi 20m-80m;

-Nxjerra e berthames.

Aplikantët  e interesuar luten të na kontaktojne në: 044 740 862 ose [email protected]

Galleria