Detajet

Social Media Manager

1 Pozita
Arhing
Industria:
Shkenca Sociale
Lloji i Punës:
Orar i Plotë
Paga:
E paspecifikuar
Lokacioni:
Prishtinë
Edukimi:
I/e diplomuar
Karriera:
Fillestar (<2 Vjet)
Gjuhët:
Angleze
Patenta e shoferit:

Deadline:
18 September 2021

Përshkrimi

Kompania ARHING- Prishtinë shpallë: 

KONKURS PUNE 

Pozita e Punës: Social Media Manager 

Detyrat & Përgjegjësitë
-
Menaxhimi i Rrjeteve Sociale (Facebook, Linkedin, Instagram, Twitter),
- Zhvillimin dhe përmirësimin e njohjes së Brand-it & Shërbimeve,
- Postimi i artikujve/postimeve në Web,
- Organizimi i promocioneve,
- Krijimi i kampanjave,
- Krijimin e raporteve mujore për arritshmëri.

Kriteret:
-
Njohuri të shkëlqyera të reklamimit përmes rrjeteve sociale,,
- Njohje me trendet dhe fushën e Marketingut Digjital,
- Pervojë pune me Google ADS,
- Pervojë me Facebook ADS,
- Njohja e programeve për dizajnim te materialeve publikuese,
- Eksperiencë pune në fushë të njejtë,
- Eksperiencë të mire në krijimin e kampanjave reklamuese në rrjete sociale,
- Njohja e Gjuhës Angleze.

Përparësi kane:
-
Personat te cilët kanë aftësi të mira në dizajn të përmbajtjes,
- Kanë aftësi të mira për fotografi,
- Janë të hapur të ndihmojnë edhe në punët e tjera të kompanisë.

Si të aplikoni ?:
1. Dërgoni CV-në tuaj në [email protected]      
2. Plotësoni pyetësorin në linkun https://forms.gle/h44aD1cZTsqTrHmPA

Konkursi mbetet i hapur deri më datën: 18.09.2021

Galleria

Rreth Kompanisë

Punë të Ngjajshme