Detajet

Staf Kuzhine dhe Kamarier

4 Pozita
Industria:
Kafe / Restaurant / Bistro
Lloji i Punës:
Orar i Plotë
Paga:
E paspecifikuar
Lokacioni:
Prishtinë
Edukimi:
I/e kualifikuar
Karriera:
Fillestar (<2 Vjet)
Gjuhët:
Shqip
Patenta e shoferit:

Deadline:
02 February 2022

Përshkrimi

Chelsea Bistro Bar
𝐒𝐓𝐀𝐅 𝐊𝐔𝐙𝐇𝐈𝐍𝐄(𝐱𝟐) 𝐝𝐡𝐞 𝐊𝐀𝐌𝐀𝐑𝐈𝐄𝐑/𝐄(𝐱𝟐)

Nëse jeni duke kërkuar punë në një restorant ku mund të mësoni aftësi të vërteta në një atmosferë fantastike, atëherë ne kemi nevojë për ju. Ne po kërkojmë 2 staf kuzhine dhe 2 kamerier/e që mund të jenë pjesë e një ekipi argëtues dhe dinamik.
Nëse e doni kuzhinën, atëherë do të mësoni nga kuzhinieri më i mirë i trajnuar në Mbretërinë e Bashkuar në Kosovë, ku do të mësoni aftësi të shkëlqyera dhe gastronomi të vërtetë. Nëse i doni klientët dhe dëshironi të jeni kamerier/e, atëherë nuk keni nevojë për ndonjë përvojë paraprake. Ju duhet vetëm një personalitet pozitivë dhe sens humori. Kjo është një mundësi e shkëlqyer për njerëzit e duhur.

𝐏𝐨𝐳𝐢𝐭𝐚: 𝐒𝐓𝐀𝐅 𝐊𝐔𝐙𝐇𝐈𝐍𝐄
- Të merr porosinë nga kamarieri;
- Të assistoj në Punët e Kryekuzhinjerit
- Ndërmerrë detyra të tjera që mund të përcaktohen herë pas here nga Krye-Kuzhinjeri;
- Të sigurohet që të gjitha hapësirat e kuzhinës janë të rregulluara dhe të pastruara duke plotësu standardet higjienike dhe shëndetësore
- Te mbaje standardin e caktuar nga Kryekuzhinjeri;
- Të sigurohet që kuzhina të jetë e furnizuar gjatë gjithë kohës me artikujt e nevojshëm;

𝐏𝐨𝐳𝐢𝐭𝐚: 𝐊𝐀𝐌𝐀𝐑𝐈𝐄𝐑/𝐄
- T’i mirëpres dhe përshëndet mysafirët;
- T’i informojë mysafirët rreth menysë dhe të bëjë rekomandime sipas nevojës;
- Të merr porosinë si dhe të servojë ushqimin dhe pijet e kërkuara;
- Të sigurohet gjatë gjithë kohës që mysafirët të jenë të kënaqur me shërbimin si dhe të përgjigjet në mënyrë profesionale ndaj çdo kërkese të tyre;
- Të sigurohet që të gjitha hapësirat e restorantit janë të rregulluara dhe të pastruara
-  Preferohet të njoh gjuhen angleze

𝐊𝐚𝐧𝐝𝐢𝐝𝐚𝐭𝐞𝐭 𝐞 𝐢𝐧𝐭𝐞𝐫𝐞𝐬𝐮𝐚𝐫 𝐦𝐮𝐧𝐝 𝐭ë 𝐚𝐩𝐥𝐢𝐤𝐨𝐣𝐧ë 𝐝𝐮𝐤𝐞 𝐧𝐚 𝐤𝐨𝐧𝐭𝐚𝐤𝐭𝐮𝐚𝐫 𝐧ë 𝐧𝐮𝐦𝐫𝐢𝐧 𝟎𝟒𝟒/𝟐𝟑𝟎-𝟎𝟒𝟕

Galleria