Detajet

Teknik i Reklamave

1 Pozita
Industria:
Marketing
Lloji i Punës:
Orar i Plotë
Paga:
E paspecifikuar
Lokacioni:
Prishtinë
Edukimi:
I/e kualifikuar
Karriera:
Mesëm (2-5 Vjet)
Gjuhët:
Shqip
Patenta e shoferit:
B

Deadline:
25 July 2024

Përshkrimi

Kompania GRAFX STUDIO shpall konkurs për pozitën: Teknik i Reklamave

Detyrat dhe përgjegjësitë:
-
Përgatitjen dhe montimin e reklamave të jashtme;
- Pergatitjen dhe montimin e foljeve ngjitëse dhe ceradave;
- Të respektojë afatin kohor për finalizimin e punës;
- Të punojë në ekip;
- Të raportojë për çdo punë të kryer tek mbikqyrësi.

Kualifikimet e kërkuara:
-
Të njoh materialet dhe të ketë aftësi profesionale në montimin e tyre;
- Të ketë njohuri në sektorin e foljeve, ceradave;
- Të ketë aftësi të mira organizative, komunikative dhe të menaxhimit të kohës;
- Të ketë përvojë pune;
- Të jetë i gatshëm për trajnime të reja;
- Të posedojë patent shoferin kategoria B.

Orati i punës: E Hënë - E Premte, Prej orës 08:00 - 17:00

Ftohen të gjithë kandidatët e interesuar të cilët i plotësojnë kushtet e cekura më lartë të aplikojnë duke dërguar CV në e-mail: [email protected]

Konkursi do të jetë i hapur nga data 25 Qershor 2024 deri më 25 Korrik 2024.

Galleria

Rreth Kompanisë

Punë të Ngjajshme