Detajet

Teknik Tereni

6 Pozita
Telkos
Industria:
Shërbime / Mirëmbajtje, Specialist / Teknik
Lloji i Punës:
Orar i Plotë
Paga:
E paspecifikuar
Lokacioni:
Drenas
Edukimi:
I/e kualifikuar
Karriera:
Mesëm (2-5 Vjet)
Gjuhët:
Shqip
Patenta e shoferit:

Deadline:
02 October 2020

Apliko

Përshkrimi

Telkos L.L.C shpall konkurs pune për pozitën: Teknik Tereni 

lokacioni: Gllogoc


Detyrat dhe Përgjegjësitë:

- Shtrirje e rrjetes kabllore;

- Kyçje e klienteve;


Edukimi dhe përvoja

- Kandidati  duhët të ketë së paku të përfunduar shkollimin e mesëm;

- Të jetë i aftë të punoj në grup dhe në formën individuale;

- Të ketë njohuri në fushen e rrjetave, wireless dhe kabllovik;

- Të posedoj patent-shofer, kategorin “B”;


Inkurajohen të gjithë kandidatët e interesuar të cilët i plotësojnë kushtet e cekura më lartë të aplikojnë duke dërguar CV përmes e-mail adresës elektronike në:[email protected]  Në fushën e subjektit, ju lutem specifikoni pozitën për të cilën aplikoni.

Kandidatët të cilët i plotësojnë kushtet e lartëcekura do të ftohen në fazat e mëtejme të rekrutimit.

Galleria

Rreth Kompanisë

Themeluar2018
Numri Stafit51-200

Punë të Ngjajshme