Detajet

THIRRJE PËR APLIKIM

Pozita
OJQ "YEO"
Industria:
Edukim / Trajnime / Art
Lloji i Punës:
Praktikë / Vullnetar
Paga:
E paspecifikuar
Lokacioni:
Prishtinë
Edukimi:
Student
Karriera:
Pa eksperiencë
Gjuhët:
Shqip
Patenta e shoferit:

Deadline:
05 August 2020

Apliko

Përshkrimi

THIRRJE PËR APLIKIM

YEO nën përkrahjen e MKRS shpall të hapur thirrjen për aplikim për të rinjë (18-24 vjeç) nga e gjithë Kosova për aplikim në trajnimin falas “Program trajnimi për vetëpunësimin e të rinjve”.

Pjesëmarrësit do të kenë mundësi të mësojnë lidhur me Komunikimin dhe aplikimin për punë; Shitjen dhe teknikat e negocimit, shitjen online, ide të vetpunësimit si dhe planifikimin dhe promovimin e produkteve/shërbimeve.


Trajnimi do të përmbajë 5 module kryesore:


Moduli 1: Komunikimi dhe aplikimi për punë
 Moduli 2: Shitja dhe teknikat e negocimit
 Moduli 3: Shitja Online
 Moduli 4: Ide vetpunësimi. Si ti realizojmë ato?
 Moduli 5: Planifikimi dhe promovimi i produkteve/shërbimeve.


Pjesëmarrja është falas
 Afati i fundit për aplikimi: 5 Gusht 2020Të gjithë kandidatët e interesuar mund të aplikojnë duke plotësuar formularin në vazhdim: https://forms.gle/JGKwzTB8GvAvqteA9

Galleria

Rreth Kompanisë

Numri Stafit

Benefitet

  • -

Punë të Ngjajshme